Андрій Пальчевський, який балотується в мери Києва, насправді є громадянином країни-агресора - Російської Федерації. Про це на своїй сторінці в Facebook написав журналіст Денис Казанський, публікуючи відповідні докази.

"Кандидат у мери Києва Андрій Пальчевський виявився громадянином Росії. Раніше він неодноразово брехав, що не має російського паспорта і є тільки громадянином України. Але сьогодні були опубліковані докази того, що громадянство РФ у нього все ж є. Паспорт громадянина РФ Пальчевський отримав 16 серпня 2006. Серія 4508, номер 614309», - написав Казанський.

Він додав, що "справжність документа легко перевірити - достатньо вбити серію і номер паспорта на сайті російської податкової служби".

У податковій службі РФ підтверджують, що такий громадянин дійсно є в їх базі даних.

"Видається і ІПН Пальчевського - 771582446936. Походу, дядько злегка помилився містом. Йому потрібно було балотуватися в мери Ростова або Чебоксар», - резюмує журналіст.

Популярні новини зараз

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Показати ще

Скрін, Facebook

Скрін, Facebook

Скрін, Facebook

"Кострома-мон амур...", "Перемога! Победа Пальчевського. Скорочено-ПоПа. Як ви яхту назвете...", "Це п** дець, якщо чесно», - обурюються в коментарях до посту українці.

"Якби російський громадянин Пальчевський балотувався народним депутатом від Донецької або Луганської області, то зайняв би перше місце, там завжди голосують за співробітників ФСБ, за громадян РФ, за кульок 5 кг цукру і чекають, що ось зараз заживемо, як Путін обіцяє", - додають люди.

Раньше Знай повідомляв, що кандидат у мери Києва Андрій Пальчевський витрачає мільйони доларів на передвиборчу кампанію.

Також Знай розповів, в мережі показали скільки разів Пальчевський отримував російський паспорт.