У Києві небайдужі перехожі затримали злодія, який викрав сумку у літньої жінки. Про це повідомили у спільноті «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook.

Відзначається, що все сталося біля ЖК «Автограф» - там невідомий чоловік відібрав сумку у бабусі.

"Бабуся тільки після інсульту у неї нікого немає-чоловік помер, а син потонув. Зловмисник був помічений нами, що пробігає біля Автографа з жіночою сумочкою в обнімку, чим викликав підозру, далі забіг на територію гуртожитку, і як нам здалося, зник", - пишуть автори повідомлення.

Вони додають, що пізніше виявили злодія перед головним входом до гуртожитку в кущах. Чоловік почав розповідати, що переслідував злочинця, а потім сказав, що справляв нужду в кущах.

"Після деяких наших аргументів зізнався і почав шукати сумку. Довго не міг знайти, знайшов її я, після чого пішли шукати бабусю. Знайшли, повернули сумку з усім вмістом, там були гроші на оплату комуналки, він вибачився перед нею.

Популярні новини зараз

"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Показати ще

Поліцію не викликали. Була проведена виховна бесіда, після чого був відпущений", - розповіли небайдужі городяни.

"В'язниця б його не покарала, а ось напутні слова він, можливо, запам'ятає. Гарантії того, що він знову не буде цим займатися, немає, але так ви будете його знати», - вважають вони.

"Спасибі, будемо знати, особливо бабусі, ага. І він так після вибачень не буде більше, все так...«,» А завтра він пограбує іншу таку ж бабусю...", " такі всі розумники, вже гидко... молодці, що взагалі звернули увагу і допомогли людині... у нас же всі проходять повз, особливо мужики (якщо їх взагалі можна так назвати), а поліцію викликати марно - вони не приїжджають все-одно», - пишуть в коментарях українці.

Нагадавши, у Києві схопили банду терористів-пасічників - "мінували" заради забави.

Як повідомляв портал Знай.иа, на Дніпропетровщині оголосили план"Перехоплення". Зловмисники викрали двох маленьких дітей.

Також портал Знай.иа писав, що додому повернулися шестеро українських моряків, які потрапили в полон піратів біля берегів Нігерії 17 липня.