Киянка Світлана Ткаченко радикально змінила рід занять після відходу в декрет. Жінка працювала економістом, а після народження дитини стала столяром. Вона вважає це заняття своїм покликанням.

Світлан не тільки для свого будинку створює справжні шедеври з дерева, але і робить красиві речі на замовлення. Жінка перетворила хобі і улюблене заняття в успішний бізнес. Вона розповіла, що починалося все з малого – красивих рамок для фотографій і оригінальних милих дрібниць для інтер'єру. Потім все переросло в створення полиць, світильників та інших речей для будинку.

Майстер розповіла, що її дід був теслею, а їй ця справа передалася на генетичному рівні. Світлана говорить і про здивовані погляди людей, які дізнаються, що вона займається теслярською справою. На думку багатьох людей плотничать можуть тільки чоловіки. Світлана розірвала всі шаблони і займається улюбленою справою.

Зараз у Світлани багато замовлень, тому вона працює в будь – яку погоду і в будь-який час року, з ранку до вечора-улюблена справа зігріває майстра.

Нагадавши, Знай повідомляв, що на Тернопільщині живе рукодільниця Ольга Штука. Вона розповіла про створення вишитих речей і показала свої шедеври кореспондентам Терен. Головною метою рукодільниці є показати клієнтам, що її речі створені з душею і теплотою.

Популярні новини зараз

"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Показати ще

Також Знай писав, що чернівчанин Павло Блінов воював у зоні АТО протягом 19 місяців. Пішов у зону бойових дій добровольцем, закривши успішний бізнес. Революція гідності змінила його погляди, А війна на Донбасі зробила зовсім іншою людиною.

Нещодавно Знай передавав, що у Львівській області зареєстровано понад шість сотень безробітних учасників АТО / ООС. Станом на 1 жовтня в обласному центрі зайнятості на обліку стояли 630 ветеранів.