Україну сколихнула трагічна історія родини медиків з Таращі. Подружжя померло від ускладнень коронавірусу. Сиротою залишився 13-річний хлопець Антон. Він відмовився переїжджати з рідного міста, тому до нього переїде тітка. Про це пише ТСН.

Міністр соціальної політики Марина Лазебна заявила, що всі виплати, покладені померлим від коронавірусу медикам, будуть виплачені хлопцеві і його опікуну найближчим часом. Також долею хлопчика стурбовані і в офісі президента. Глава ОПУ взяв під особистий контроль вирішення питання.

Валентин і Галина Степченко померли від коронавірусу з різницею в один день. Батько сімейства працював анестезіологом в таращанській лікарні, а його дружина медсестрою в одній з амбулаторій міста. їх син Антон також переніс коронавірус, лежав у лікарні і довго лікувався. Хлопчик залишився круглою сиротою.

Нагадавши, Знай повідомляв, що коронавірус забрав життя медсестри однієї з лікарень міста Шумська на Тернопільщині Галини Рудь. 26 жовтня жінка померла від ускладнень, викликаних вірусом. Вона працювала в КНП Шумської районної ради»Шумська центральна районна лікарня".

Також Знай писав, що у хворих коронавірусом людей може проявлятися незвичайний симптом, який говорить про захворювання. Йдеться про відтік і почервоніння пальців на ногах, що дуже нагадує обмороження. Це запалення пальців може тривати протягом декількох місяців.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 378 729 випадків зараження. За добу зафіксували 8 312 нових випадків.