Під Києвом кенгуру втекло з етнографічного парку»Українське село". Тварина перестрибнула огорожу, коли доглядач прийшов годувати його. Інцидент стався на початку вересня. За деякими даними кенгуру досі живе десь поза парком.

Власники відзначили, що тварина не хижа, тому не може вкусити або напасти на людей. Однак воно дуже сильне і може вдарити задніми лапами, тому одна людина не зможе зловити кенгуру.

Щоб зловити екзотичну тварину парк» Українське село " оголосив винагороду в сумі 20 тисяч гривень за знайдені сліди і самого кенгуру. В етнокомплексі розповіли, що втекла особина належить до виду валабі Беннета. Тварина не кусається і ручне, воно звикло вживати в їжу листя рослин, овочі і фрукти. Рухається кенгуру зі швидкістю 60 кілометрів на годину. У Миколаївському зоопарку розповіли, що даний вид кенгуру може вижити в українській природі завдяки великій кількості фруктів в лісах і зелені.

Нагадаємо, Знай писав, що на весілля завітала ціла сім'я єнотів. Вони прийшли в той момент, коли наречений і наречена фотографувалися і насолоджувалися один одним після одруження. Фотограф, Кеті Вайт, яка знімала весілля, не розгубилася і зробила кілька знімків. Гості були в повному захваті, а фото миттєво розлетілися по всьому Інтернету.

Також Знай повідомляв, що в Чорнобильському заповіднику в поле зору камери потрапив милий смугастий звір, який хоробро захищав свої території. Причому так сміливо, що машині довелося здавати назад, щоб не нариватися.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в мережі розлітається відео, зроблене камерою відеоспостереження, яке більше нагадує трейлер до нового фільму з супер-котом у головній ролі.