У Києві розшукують дівчинку, яка страждає від психічного розладу. Про це повідомили у Службі розшуку дітей при столичній поліції, передає спільнота «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook.

За розшуки Ломейко Карини, 22.11.2002 року народження, взявся її батько. Він звернувся до всіх небайдужих людей з проханням допомогти відшукати дитину.

За його словами, дочка села сьогодні, приблизно о 08: 00, на метро, на станції «Житомирська». При цьому дівчинка була одягнена в курточку, як на доданому фото.

Ситуація ускладнюється тим фактом, що Карина страждає від психічного розладу, і може розгубитися, не орієнтуючись на місцевості.

Популярні новини зараз

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

"Якщо хто побачить, будь ласка, наберіть: 0678992444, Олександр», - просить переляканий і засмучений батько загубилася дівчинки.

Пізніше з'явилася інформація, що Карину знайшли поліцейські, які благополучно повернули її додому.

Нагадавши, Знай писав, що в Карпатах знайшли туриста з Києва, який загубився ще 6 листопада. 22-річний молодий чоловік через дві доби після зникнення зміг вийти на зв'язок і повідомив, що знайшов дорогу на Рахів. Від допомоги рятувальників та медиків чоловік відмовився.

Також Знай повідомляв, що у Виноградові розшукують 17-річну місцеву дівчинку-підлітка. Останній раз дівчина виходила на зв'язок 8 листопада о 17: 30. поліція просить допомогти в пошуках дівчини.

Нещодавно Знай передавав, що на Львівщині правоохоронці розшукують безвісти зниклого пенсіонера, який вийшов з дому і не повернувся. пропав Стефковский Володимир Васильович. Він вийшов з дому і більше його ніхто не бачив. Відомо, що чоловік 1960 року народження житель міста Червоноград, зник 26 жовтня. В даний час зв'язок з ним відсутній, місце перебування його невідоме. Останній раз чоловіка бачили о 19.00 годині цього ж дня.