Зима все ближче підбирається до України. Ще недавно повідомлення про перший сніг надходили тільки з високогір'я Карпат, а тепер перші сніжинки вже кружляють над Київською областю. Відео першого "київського" снігу опублікували в телеграм-каналі KIEVMAP.

За словами авторів оприлюдненого відеоролика, зняти перший сніг вдалося в ніч з 13 на 14 листопада на дорозі неподалік від міста Богуслав Київської області. Судячи з усього, снігові опади потрапили на камеру автомобільного відеореєстратора.

Зазначимо, що синоптики раніше попереджали, що в суботу на Київщині, Житомирщині, Сумщині та Чернігівщині можливе випадання мокрого снігу. При цьому температура повітря коливатиметься в межах 2 градусів морозу вночі і до 6 градусів тепла вдень.

У столиці 14 жовтня очікуються нічні заморозки до одного градуса нижче нуля, а вдень прогріється до 3-5 градусів вище нуля.

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке буде ставати сильнішим і сильнішим.

Популярні новини зараз

Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму. Температура повітря буде комфортною, але снігу чекати не варто.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.