У Києві в метрополітені під час несення служби помер поліцейський патрульної поліції управління поліції в метрополітені – старший сержант поліції Вадим Бондарчук. Про це повідомляють його колеги.

Як зазначається, 38-річний чоловік перебував на робочому місці, коли раптово відчув біль у грудях. Він повідомив про це колегам, які терміново викликали швидку допомогу.

Прибувши за викликом, медики майже годину намагалися реанімувати чоловіка, який втратив свідомість, однак їхні зусилля виявилися марними – він помер.

Фото: ГУ НП

В управлінні столичної поліції додали, що правоохоронець почав свою службу ше 18 років тому. За цей час він встиг послужити на різних посадах.

Популярні новини зараз

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Показати ще

У померлого чоловіка залишилися дружина та 15-річна донька. Колеги та небайдужі громадяни висловлюють співчуття родині передчасно померлого Вадима Бондарчука.

Нагадаємо, раніше На Львівщині коронавірус погубив талановиту викладачку-без неї осиротів університет

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Харкові від коронавірусу помер легендарний і геніальний хірург: "на його рахунку сотні врятованих життів"

Також «Знай.uа " писав, що Юна киянка два тижні боролася з коронавірусом, рідні осліпли від сліз: "лікарі говорили, не більше 3 днів"

Крім того, у Дніпрі коронавірус забрав життя бравого майора поліції - без батька залишилися двоє дітей.