Стало відомо про те, що в Києві чоловік через сімейну сварку вирішив підпалити квартиру.

Таким чином, повідомляється, що в Дарницькому районі Києва сталася пожежа на першому поверсі багатоповерхової будівлі. Про це повідомляється на сторінці «Позняки Осокорки Харківський» в соціальній мережі Facebook.

Там з'явилася публікація з фотографіями і роликами з місця події. Інцидент трапився на вулиці Ревуцького з вини самого господаря будинку.

Всі залишилися живі, а постраждалим надають першу допомогу.

Також була встановлена причина загоряння-житель квартири сам її підпалив через сварку з дружиною.

Популярні новини зараз

Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки

Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень

Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду

Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше

Показати ще

У коментарях деякі очевидці уточнили, що пожежникам заважало вільно під'їхати до будинку припарковані в забороненому місці авто.

Нагадавши, Знай повідомляв, що з настанням холодів все частіше розгораються пожежі, так як люди намагаються зігрітися всіма способами. Так у Києві на ринку згоріли магазини. У Голосіївському районі міста Київ, у п'ятницю, 20 листопада, сталася масштабна пожежа. Там горів ринок, який знаходиться на вулиці Заболотного, 46-а.пожежа зачепила 100 квадратних метрів.

Також Знай писав, що під Кропивницьким під час пожежі загинула ціла сім'я. 18 листопада, стало відомо про пожежу в селі Варварівка, що в Запорізькій області. У ньому загинуло чотири людини, включаючи дві дитини, дошкільного віку. Вогонь знищив будинок. Пожежники впоралися з вогнем менш, ніж за годину, але людей не змогли врятувати.

Нещодавно Знай передавав, що на Прикарпатті двоє людей загинули у пожежі. 16 листопада близько 18: 00 в селі Саджава Богородачанського району, в житловій кімнаті літньої кухні сталася смертельна пожежа.