Стало відомо про те, що від коронавірусу помер Сергій Пожарський. Багато його знали як добровольця і волонтера з добрим серцем.

Таким чином, повідомляється, що підступний коронавірус підкрався непомітно. У четвер, 26 листопада зупинилося серце доброї, світлої людини.

Сергій Пожарський є волонтером добровольцем, і в минулому був головою ради при ДСНС. До останнього він боровся зі смертельною хворобою.

На жаль, організм не зумів побороти коронавірус, і чоловіка не вдалося врятувати.

Про це повідомили на сторінці ДСНС у соціальній мережі Facebook.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що зупинилося серце сержанта служби судової охорони у Львівській області Михайла Гурського.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляється на сторінці територіального управління Служби судової охорони у Львівській області в соціальній мережі фейсбук.

Так, стало відомо, що передчасно пішов з життя сержант служби судової охорони у Львівській області Михайло Гурський.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, на Тернопільщині помер викладач Підгаєцького ПРОФЕСІЙНОГО аграрного ЛІЦЕЮ. Колеги повідомили, що викладач Іван Михайлович Тимчук помер на 61 році життя.

Раніше портал Знай писав про те, що у Харкові від коронавірус помер легендарний і геніальний хірург: "на його рахунку сотні врятованих життів" Медик помер на 66 - му році життя.

Також портал Знай писав, що на Тернопільщині вбивця тату-майстра отримав довічне: ні краплі жалю. Суд виніс остаточне рішення, але вбивця може подати апеляцію.