У четвер, 26 листопада, в аеропорту "Бориспіль" правоохоронці вилучили у двох пасажирів дорогоцінне каміння. Умільці приховали їх у спідньому.

Про це йдеться в повідомленні Державної митної служби України.

Так, відомо, що 50-річний чоловік і його 43-річна супутниця повернулися до Києва зі Стамбула (Туреччина). Для проходження митного контролю пара обрала спрощений канал - "зелений коридор". Після його проходження працівники митної служби вирішили поспілкуватися з громадянами усно і подивитися, що у них при собі.

В результаті пасажири самі віддали митникам шість пакетиків з брилілантами. Чотири з пакетів, вага яких склала 23,2 грама, пара вирішила заховати в трусах жінки. У таку ж схованку чоловік засунув два пакети з коштовностями вагою 15,9 грам.

Популярні новини зараз

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Показати ще

Фахівці оцінили вартість каменів приблизно в 15 мільйонів гривень. Коштовності вилучили.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше група контрабандистів з Росії спробувала переправити ящики з ветеринарними препаратами на суму 270 тисяч гривень у Харківську область.

Як повідомляв портал Знай.uа, 25 жовтня в аеропорту "Бориспіль" прикордонники затримали іноземця з фальшивим паспортом громадянина Великобританії.

Також портал Знай.uа писав, що у п'ятницю, 16 жовтня, в Луцьку відбувся перший в Україні відкритий аукціон з продажу бурштину-сирцю, видобуток якого на деяких ділянках після онлайн-торгів у липні був дозволений.