У Києві патрульні надали допомогу родині, яка прямувала до лікарні з хворою дитиною в автомобілі. Про це розповіли у прес-службі МВС.

Як зазначається, вдячна родина подякувала патрульним батальйону із забезпечення супроводження Віктору Решетарю та Андрію Галушку.

За повідомленням поліції, на вулиці Набережно-Хрещатицькій до правоохоронців звернувся чоловік, який повідомив, що його півторарічному синові стало погано, і його треба терміново відвезти до лікарні. Однак цьому перешкоджали затори на дорогах, і батьки неабияк хвилювалися, що можуть не встигнути вчасно.

У відповідь інспектори негайно ввімкнули проблискові маячки і проклали шлях для автомобіля із хворою дитиною, попереджаючи інших водіїв про необхідність пропустити авто, що прямує за ними.

Дитину вчасно довезли до лікарні на вулиці Підвисоцького, їй надали медичну допомогу.

Популярні новини зараз

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Показати ще

Пізніше батько звернувся до патрульних із словами вдячності.

“Я і моя родина дуже дякуємо вам за допомогу, яку ви, хлопці, надали нам! Дай Боже вам та вашим родинам міцного здоров'я, і щоб ніколи вас не спіткала біда. Хочу, щоб ваші колеги завжди рівнялись на вас. Приємно знати, що є круті хлопці в поліції”, — зазначив чоловік.

Тим часом конотопський суд залишив на волі жінку, яка три роки тримала в рабстві чоловіка. Раніше суд засудив її до п'яти років позбавлення волі. За інформацією правоохоронних органів, дана історія бере свій початок у 2016 році. Саме тоді потерпілий вийшов з в'язниці і приїхав до Києва в пошуках роботи.

Нагадаємо, син завуча розбив голову дівчинці і залишився безкарним, а батьки школярки втратили роботу.

Як повідомляв "Знай.ua", школярі натовпом звільнили і побили 10-річну дівчинку: "Сходили в туалет на неї"