Ожеледь у Києві паралізувала нормальну роботу практично всього транспорту. Крижаний дощ за лічені години перетворив столицю на суцільну ковзанку.

Жителі міста скаржаться, що ходити вулицями практично неможливо – комунальники не встигли вчасно посипати Тротуари піском або сольовою сумішшю, тому звернень до швидкої допомоги людей з травмами почастішали в рази.

Автомобільні дороги також постраждали-через безліч аварій з вини «любителів літньої гуми» рух транспорту скували кілометрові пробки.

Популярні новини зараз

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

Навіть тролейбуси відчули на собі наслідки крижаної зливи - дроти, по яких йде електричний струм, вкрилися товстою крижаною кіркою.

"Київ - суцільний каток як і раніше. Вулиці Києва досі вкриті льодом. На дорогах-затори. Будьте обережні сьогодні в столиці. І не забувайте взяти з собою ковзани», - попередили в телеграм-каналі «Київ сьогодні».

Киян закликають утриматися від поїздок і походів куди-небудь без особливої на те необхідності, і почекати, поки погодні умови нормалізуються.

Нагадавши, київські аеропорти паралізувало через крижаний дощ: "Розверталися в повітрі".

Як повідомляв Знай.uа, зима в Україні в найближчі кілька років буде теплою і безсніжною, заморозки стануть справжньою рідкістю. Про це розповів синоптик Роман Мурмила.

Також Знай.uа писав, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму. Температура повітря буде комфортною, але снігу чекати не варто.