У Чабанах (Київська область) чоловік протаранив чотири автомобілі і сховався в Ірпені.

Як повідомляє Нацполіція на своїй сторінці в Facebook, в селищі Києво-Святошинського району порушник пошкодив авто, які були припарковані недалеко від будинку його колишньої дружини. На цьому чоловік не зупинився: він кілька разів різко протаранив машину, яка рухалася в зустрічному напрямку, не даючи водієві проїхати. Водії пошкоджених машин відразу ж звернулися до правоохоронців.

"Співробітники поліції розпочали комплекс першочергових заходів, щоб встановити особу водія-порушника, зокрема опитали свідків та очевидців події, відпрацювали камери відеоспостереження біля місця події. Також для пошуку зловмисника і транспортного засобу була введена в дію спеціальна поліцейська операція"— - повідомили в поліції.

Пізніше чоловік врізався в паркан, кинув авто і зник. Ним виявився 44-річний уродженець Херсонської області. Проти чоловіка порушили кримінальну справу за статтею 296 "Хуліганство".

Свій вчинок чоловік пояснив тим, що посварився з колишньою дружиною. Сказав, що перебував у стресовому стані і не вживав алкоголь або наркотики, але приймав якісь ліки.

Популярні новини зараз

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Нагадаємо, раніше у Києві мати з дитиною потрапили під колеса сміттєвоза, морг і реанімація - " водій лика не в'язав"

Як повідомляє портал Знай, водіям-порушникам депутати вдарять по кишені: що потрібно знати про нові штрафи

Також Знай писав, що чоловік, який скоїв наїзд на трьох студенток-медиків у Києві, виявився офіцером управління, начальником курсу факультету підготовки військових лікарів.