Стало відомо про те, що на Виноградарі вже більше місяця не можуть полагодити трубу, яку прорвало. У квартирах парилка і грибок.

Таким чином, повідомляється, що в Межовому провулку, 3 прорвало теплотрасу. Сталося це більше місяця тому.

Тоді місце огородили, і, всі роботи на цьому закінчилися. Незважаючи на стрічку, діти продовжували там грати, нікого це не зупиняло.

У квартирах, які розташовані на першому поверсі, справжня парилка. Місцеві вже втомилися скаржитися, і нічого не можуть з цим вдіяти. Всі звернення до співробітників комунальних служб безрезультатні.

Ніякого чіткої відповіді, стосовно того, коли саме почнуть ремонтувати труби-немає.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Раніше стало відомо, що працівники КП "Київтеплоенерго" почнуть виявляти аварійні місця в тепломережах за допомогою дронів. Про це повідомляє прес-служба комунального підприємства.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що у центрі Тернополя в асфальті утворився провал, який став причиною для утворення заторів. На вулиці Руській утворилися затори, а співробітники Тернопільводоканалу зайнялися усуненням причини. На вулиці Руській закрили одну зі смуг руху і розрили яму. У водоканалі обіцяли ліквідувати аварію до кінця сьогоднішнього дня.

Також Знай писав, як у Києві ремонтують дороги. Через тиждень знову потрібно лагодити. І тижня не минуло з моменту, як у столиці на перехресті Щербаківського та Естонської закінчилися ремонтні роботи.