Популярна телеведуча Соломія Вітвіцька поділилася зі своїми фанатами милими фото зі своєї снігової прогулянки Києвом. Відповідні знімки вона розмістила на власній сторінці в соцмережі Facebook.

«Я сьогодні щаслива-щаслива!!! Зими уже не такі, як були у моєму дитинстві. Тож, така рідкісна сніжна казка - це уже майже диво! Цінуйте кожну мить! І всім бажаю побільше магії і див у житті!», - підписала вона оприлюднені фотознімки.

Популярні новини зараз

У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки

Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

«Елегантно! Вдала підбірка одягу. Пальто - вау!!! Красуня», «Ти така неймовірна красива!», «Як снігуронька на новий рік!!! Суперрррр!!!», - оцінили фотографії фанати ведучої.

«Заздримо по доброму, бо у Львові дощ і мряка...», «Скільки треба дитині для щастя - жменька снігу на свято», - захоплюються інші.

Однак знайшлися і ті, хто не розділяє захоплення Соломії сніговою погодою.

«Що, сніг вперше побачили? Ми не живемо в тропіках, є дійсно чим "радіти"», - обурюється один з коментаторів під постом Вітвіцької.

Нагадаємо, на Закарпатті біля села Кужбеї, що загубилося високо в горах в оточенні ялин, немає покажчика, до нього непросто дістатися навіть на позашляховику. Це єдине село, яке, за офіційними даними, зникло з карти Закарпаття за часів незалежної України.

Як повідомляв портал Знай, "підкорювачка Андріївського узвозу в ожеледь стала зіркою, поки її мама плакала. Марія Моїсеєнко виявилася гімнасткою і знала, як правильно падати.

Також портал Знай писав, що зима в Україні в найближчі кілька років буде теплою і безсніжною, заморозки стануть справжньою рідкістю.