У Києві собаки накинулися на жінку, яка чекала ліфт. Про це передають у спільноті «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook.

Як повідомляється, все сталося у висотці на вулиці Сім'ї Кульженка, 37. Постраждала чекала ліфт разом зі своєю маленькою собакою. З ліфта раптово вискочили два великих пса, які повалили її на підлогу.

"Ось чому собак треба виховувати, а не тупо, як машинку дитина тягає на мотузці, і між іншим Акіти часто норовливі і агресивні собаки, тут господиня – промовчу», «Була справа... тільки я біля ліфта стояла з маленькою дитиною... травмат чоловіка швидко навчив господиню вівчарки, що потрібно надягати намордник. І ви знаєте? Працює!",- діляться в коментарях кияни.

"Немає відповідальності... От якби ввели в покарання для господаря, ампутацію частини тіла на вибір потерпілого, тоді думали б головою», «треба точно купувати травмат і адекватно відповідати. Напала собака - два постріли в голову їй, і все. А господар нехай потім біситься і думає, що сталося», «Головне, що людям намордники наділи і штрафи затвердили, а собаки то таке, нікому не цікаво. Ну і тримати двох великих собак в квартирі - це вершина дебілізму", - обурюються люди.

"Жінка в жовтій шапці сама винна, не знає як зустрічати приїжджаючий ліфт. Особисто я завжди стою з щитом в одній руці, в іншій світло-шумова граната. Ліфт приїхав, відразу кидаю гранату, щитом прикриваюся. Якщо що, завжди можна вибачитися», - з сарказмом пишуть городяни.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показати ще

Нагадаємо, що у Львові суд розглядав справу про бійку двох собак-йорка і шпіца.

Як повідомляв портал Знай.ua, франківчанка, яку покусав пес, звинувачує себе в події.

Також Знай.ua писав, що у Сваляві (Закарпаття) зграя бездомних собак накинулася на місцеву жительку.