Стало відомо про те, що співробітники поліції Київської області врятували маленьку дівчинку. Вона постраждала сильно в ДТП.

Таким чином, повідомляється, що в селі Димер, що у Вишгородському районі Київської області, маленька дівчинка раптово вибігла на пішохідний перехід, і потрапила під колеса автомобіля «Газель».

На місце відразу ж прибули співробітники правоохоронних органів. Вони оглянули дівчинку, і встановили попередньо, що у неї відкритий перелом ноги з серйозною кровотечею.

Патрульні професійно надали їй першу медичну допомогу, при допомозі джгута зупинили кровотечу. Практично відразу після цього прибула бригада медиків, які і госпіталізували дитину в лікарню.

На той момент її життю вже нічого не загрожувало, все завдяки співробітникам поліції, які оперативно спрацювали.

Популярні новини зараз

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

Де були батьки дитини, і що вона робила одна поруч із жвавою дорогою-невідомо. Поки що це вся інформація, яка є в мережі на даний момент.

Нагадаємо, у Тернополі вандали тероризують героя АТО після смерті: "У кого рука піднялася?»

Як повідомляв Знай.ua, п'ятирічний малюк страждав від виховательки в дитсадку: гасила сірники об руку і била по голові.

Знай.ua писав, в Дніпрі від рук Шкуродерів загинули десятки малюків: "Розсипали отруту по галявині". Як стало відомо, масове цькування сталося 12 листопада. Там загинули 15 бездомних і 8 домашніх собак. Як розповідають місцеві жителі, вночі невідомі розсипали отруту на галявині, де гуляють з собоками.