Відома українська модель плюс сайз Міла Кузнєцова опублікувала черговий пост на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Там вона знову продемонструвала свій пишний бюст.

Таким чином, повідомляється, що до Нового Року залишилося зовсім мало часу, а Міла Кузнєцова вся в думках про те, де ж його відсвяткувати. Час підтискає, і пора щось вирішувати.

Багато будуть святкувати вдома, наскільки відомо дівчині, але, є і ті, у кого більш креативні плани на свята. Саме тому вона і попросила поділитися ними в коментарях, раптом, Міла знайде щось підходяще для себе.

На фотографії дівчина стоїть в маєчці з тонкими бретельками тілесного відтінку, і зверху накинула чорну накидку.

Міла Кузнєцова-володарка рекордних для України натуральних грудей 13-го розміру. Народна улюблениця регулярно відвідує тренажерний зал, щоб підтримувати свої пишні форми в тонусі.

Популярні новини зараз

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Вона досить часто радує свою армію фанатів відвертими знімками.

Нагадаємо, Українка з 13-м розміром запропонувала на вибір потужні перси або гігантські булочки: "фігура топ".

Як повідомляв портал Знай.uа, Українка з 13-м розміром поставила чоловікам жорстку умову:"з кожним". У публікації українська красуня поскаржилася на те, що в день їй приходить безліч повідомлень від чоловіків, які схожі між собою і це їй набридло.

Також портал Знай.ua писав, що українку з 13-м розміром грудей помітили на дегустації вина: чоловіки сп'яніли не від ігристого.