Мер Києва Віталій Кличко привітав містян із прийдешнім Новим роком, та побажав здоров’я і щастя. Відеозвернення він оприлюднив на своїх сторінках у соцмережах.

Почавши, як і кожного дня цього непростого року, свою відеоконференцію зі звернення до містян з приводу захворюваності на ковід, Кличко раптом продовжив привітанням із Новим роком.

«Друзі! Ми пройшли цей рік. А це вже добре! Так, усім було складно. Але ми не зневірились. Ми працювали, підтримували один одного. Ми почали більше цінувати близьких. І бачити приємне навколо. Більше любити своє місто і його красу, радіти простим речам...», - зазначив мер.

«Я бажаю вам миру, добра, міцного здоров'я і віри в дива! З Новим роком та Різдвом Христовим! За минулий рік ми стали сильнішими і мудрішими. Тому ми все подолаємо. Разом! Бережіть себе!», - додав Кличко і вдягнув захисну маску із бородою Діда Мороза.

«Маска бомбезна», «З прийдешнім Новим роком! Ви - найкращий мер!», «Ну, цей виступ прям непоганий», - зазначають містяни.

Популярні новини зараз

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Показати ще

Нагадавши, раніше фахівець в галузі енергетики Валентин Землянський розповів, які зміни українцям чекають у сфері опалення та цін на газ.

Як повідомляв портал Знай, ведуча Катерина Котенкова, проаналізувавши перші півтора роки правління президента Володимира Зеленського, дійшла висновку, що сфера ЖКГ в Україні абсолютно не змінилася, як і державна політика в цій сфері.

Також портал Знай писав, що українських заробітчан можуть змусити платити податки, перевіряючи закордонні рахунки.