У Києві, на Хрещатику, в новорічну ніч водій автомобіля служби таксі Uber протаранив автомобіль поліцейських. Про це повідомили у спільноті «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook.

"Прямо на Хрещатику водій таксі Uber вирішив своєрідно привітати поліцейських з Новим Роком", - написали автори повідомлення, опублікувавши відповідні фото.

Фото: «Київ оперативний»

Фото: «Київ оперативний»

"Те полісмени хотіли проскочити, а уберист подумав, що у нього подвійний, тому хрін ви, хлопці, проскочите...", "Погано себе вели в минулому році, ось і подаруночок від Дідуся Мороза», «Шикарне привітання З Новим роком, запам'ятається надовго», - оцінили ситуацію кияни.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

"Як мило", "Від чистого серця!", "Це їм за все "хороше"", "Фантоми дати треба ж!", "Без подарунків не залишиться", "Я б сказала, особисто привітав", - додають коментатори.

"Про це мріють 80% водіїв», «Зате для оформлення довго чекати не потрібно», - сміються українці.

«А якого авто поліції в бочину отримало в крайній лівій смузі? Порушували?» ,- звернули увагу на обставини ДТП городяни.

Нагадаємо, раніше П'яний киянин розгромив 7 машин і схопився за серце: "Корпоратив вдався"

Як повідомляє портал «Знай.uа» На Хмельниччині п'яний іноземець влаштував смертельну ДТП, авто - на шматки: "навіть не подряпався"

Також «Знай.uа " писав, що У Харкові п'яний чоловік викрав Lexus скандальної блогерки і розбив його вщент: на горі-водієві ні подряпини