Стало відомо про те, як у Києві камера з сиреною відлякує чоловіків, які хочуть справити нужду. Те, чого так не вистачало.

Таким чином, повідомляється, що такий дієвий метод змусить людей не справити нужду поруч з під'їздами, де ходять діти та інші дорослі.

З'явилася така камера на столичних Теремках. Любителів справити природну потребу в громадському місці буде відлякувати спеціальна сирена, досить гучна.

У Києві камери відлякують чоловіків, фото: скріншот публікації

З'явилося також це на відео. Ініціатором такої технології став місцевий житель Богдан Гдаль, якому це мабуть давно вже набридло.

Популярні новини зараз

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Показати ще

Влітку це місце було прибрано повністю, силами місцевих жителів, але, пройшло півроку, і воно знову загаджено. Ось і довелося діяти кардинальними методами.

Камера фіксує такі випадки і відлякує. У коментарях люди почали писати, що це відмінна ідея, і давно пора зробити подібне по всьому місту, і в інших населених пунктах.

Нагадаємо, що в АТБ відбулися карантинні бої через маску. Пандемія коронавірусу вже призвела до того, що люди кидаються один на одного в магазинах

Як повідомляв портал Знай.ua, у Харкові на проспекті Московському сталася бійка. 30-річний чоловік побив пенсіонера за те, що той заступився за жінку.

Також Знай.uа писав, що покупців АТБ жорстоко побили за кілька пляшок пива: охорона і поліцейські не розбиралися.