Відома українська телеведуча Марічка Падалко показала, як разом із найріднішими розважається під час різдвяних канікул. Відповідний пост вона опублікувала на своїй сторінці у соцмережі Instagram.

Цього разу Марічка Падалко разом зі своїми трьома дітьми вирушила на Контрактову площу в столиці, щоб покататися на ковзанах, однак цим планам не судилося здійснитися через надто довгі черги до льоду.

Однак родина, яка вирішила не наражати себе на непотрібну небезпеку стояння в тісній черзі під час пандемії смертельно небезпечного коронавірусу, обрала більш безпечну розвагу – так зване «чортове колесо».

Ця розвага видалася телеведучій більш безпечною, оскільки на «чортовому колесі» люди перебувають в ізоляції в окремій щільно закритій кабіні, та не контактують з оточуючими.

«Наша любов до ковзанів виявилася трохи меншою за нелюбов до довжелезних черг, тому сьогодні ми залишилися на Контрактової без сеансу. Натомість - оглядове колесо - ізольований бокс, повністю закритий, 100 гривень з людини. Без черг!», - написала вона під відео та фото з прогулянки.

Популярні новини зараз

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Показати ще

Скрін, Instagram Марічки Падалко

«Боже, там щілина, не добре закривається... Бррр, боюся висоти», «Як завжди, милуюся вами», «Тембр і манера мови Єгора, це щось...», - коментують допис фанати ведучої.

Нагадаємо, раніше Стильна Марічка Падалко в білому пальто розкрила несподіваний секрет, хто б міг подумати: "не знімаю 15 років".

Як повідомляє портал «Знай.uа» Марічка Падалко знялася в серіалі і заінтригувала українців шансом підзаробити - "Снігуронька”.

Також «Знай.uа " писав, що Мазур, Мосейчук і Падалко з "1+1" показали своїх діток і подарували українцям справжню атмосферу свята.