У Києві придумали, куди прилаштувати скандальний капелюх, який повинен був служити прикрасою головної ялинки країни. Про це розповіли організатори щорічних зимових святкувань у столиці, передає сайт 44.ua.

Як стало відомо зі слів Ігоря Добруцького, який керує зимовими святкуваннями в Києві, капелюх на Софійській площі приберуть вже 11 січня, в понеділок.

Однак без "роботи" скандальний аксесуар не залишиться – його передадуть в оренду.

"Першими, хто звернувся до нас з ідеєю забрати капелюх до себе, була Kyiv School of Economics Тимофія Мілованова. Нещодавно вони знову до нас зверталися, і ми погодилися здати їм капелюх в оренду на три місяці», - розповів Добруцький.

Він додав, що після закінчення цього терміну оренди капелюх передадуть наступним бажаючим.

Популярні новини зараз

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Для ФОП вступили у дію нові правила

Показати ще

Фото: Folk Ukraine

Повернеться до власників капелюх тільки в кінці року, 1 грудня 2021 року. Тоді її обіцяють встановити в "Добропарку", Розмістивши на локації"Зима за містом".

Додамо, що, незважаючи на протести українців, капелюсі все ж знайшлося місце на Софійській площі. Після скандалу вона стала однією з визначних пам'яток зимових гулянь.

Раніше повідомлялося, що відьминський капелюх, який прикрашав головну ялинку України на Софіївській площі, а потім була демонтована через напади в соцмережах, повернулася на площу.

Нагадаємо, в Ужгороді на Театральній площі встановили новорічну ялинку. Пухнаста красуня росла біля приватного будинку на вулиці Іллі Бродлаковича.

Як повідомляв портал "Знай.uа", українські бізнесмени розкрили свої "господарства" для Кабміну