У Києві боротьба з неправильно припаркованими автомобілями перейшла на новий, неадекватний, рівень.

Цього разу евакуатор спробував відвезти авто разом із замкненою в ньому дитиною. Про це повідомили в телеграм-каналі «Х**вий Київ».

Як повідомляється, інцидент стався в столичному районі Позняки. Там власниця автомобіля залишила його в недозволеному місці, при цьому замкнувши в салоні свою дитину.

Прибулий евакуатор не звернув жодної уваги на малюка всередині і спробував відвезти транспортний засіб. Повернулася мати і спробувала перешкодити його діям, проте водій евакуатора все-таки завантажив машину, не дивлячись на крики жінки.

«На Позняках сьогодні розгорнулася ах**вша мелодрама. Я, звичайно, підтримую евакуацію х**во припаркованих авто. Але! У машині була дитина. Евакуатора це не зупинило, і він завантажив машину, поки очевидці не пообіцяли набити йому *бало, так як на кричущу матір дитини водила не звертав жодної уваги", - повідомив в коментарях до опублікованого відео автор повідомлення і очевидець події під ніком "Neoperson".

Популярні новини зараз

Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Тим часом у Києві двоє неадекватних водіїв припаркували свої автомобілі прямо на тротуарі, залишивши між ними зазор не більше півметра. "Сантиметрів 40 вистачить для проходу, жалюгідні пішоходи?».

Нагадаємо, що у Харкові встановили "особливий знак" щоб не розслаблялися.

Як повідомляв портал " Знай.ua", авто ужгородця спалахнуло, як сірник, очевидці в шоці