Популярна українська телеведуча Марічка Падалко, яка працює на телеканалі "1+1", також є мамою трьох дітей. Зараз, коли школярі по всій країні вчаться в онлайн-режимі, вона вирішила трохи розважити їхніх батьків, оприлюднивши рецепт смакоти родом з дитинства у своєму Instagram.
Свій рецепт вона присвятила «всім героям дистанційного навчання - учням, вчителям та батькам».
Ну думку Марічки, батьки можуть відволіктися на приготування шоколадної ковбаски у той час, як їхні діти займаються із учителями на віддаленці.
«Беремо 450 г печива - я брала рошенівське «До чаю». Згадуємо, що таке дрібна моторика рук - і дрібнимо його, паралельно пояснюючи дитині завдання з англійської чи математики», - почала вона рецепт.
Крім того, ведуча додає до «ковбасної масси" близько 100 грамів подрібнених горішків. Якщо горіхів немає, можна додати печиво, поламане невеликими шматочками.
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
250 грамів масла треба розтопити в каструльці із трьома столовими ложками какао-порошку, чотирма-п’ятьма столовими ложками цукру, 150 мілілітрами молока.
Цю массу не доводити до кипіння, а лише розтопити. Додати печиво, скатати форму ковбаси, помістити у холодильник.
Для прикрашання можна обкачати ковбаску в крохмалі й перев’язати мотузкою.
«Обожнюємо всією родиною», «Дякую дуже!», «Дуже смачно!», - оцінили рецепт підписники ведучої.
Нагадаємо, Марічка Падалко розкрила чудодійний метод боротьби з лінню: "Лише..."
Як повідомляв портал Знай.uа, Лідія Таран показала, як виховує підрослу доньку: "Ти ще лижі не зносила".
Також портал Знай.uа писав, що ведуча Марічка Падалко здивувалася диким цінам на святкові розваги: "Єдине, що працює".