Популярна українська співачка Аlyosha показала, як відпочиває разом зі всією сім’єю – чоловіком, фронтменом гурту «Антитіла» Тарасом Тополею, а також трьома їхніми дітьми. Відповідну світлину вона опублікувала в соцмережі Instagram.

«Все, що потрібно для ідеального відпочинку!», - підписала вона зворушливе фото.

На світлині – вся родина на відпочинку десь у теплих краях, неподалік від моря. Поруч зі співачкою – двоє її синів, а позаду – чоловік із найменшою донечкою на руках. Крихітці ще не виповнилося і півроку, але вона вже вирушила у подорож із батьками.

За родиною можна роздивитися легкі солом’яні бунгало та пальми. Вочевидь, співачка Аlyosha вирушила кудись, де завжди літо і тепло.

«Гарного відпочинку!!! Ви своїм власним прикладом щастя надихаєте багато українських сімей на любов, терпіння один до одного і взаємопідтримку... Особисто для мене - ви мої фаворити шоубізу, тож я вам бажаю прожити разом ще багато-багато десятиліть і бути завжди щасливими!», - бажають фанати співачки.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

«Класна фотка, така жива», - додають інші у коментарях до знімку.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що українські зірки шоу-бізнесу розповіли, як народжували дітей під час карантину. Своїми історіями поділилися Ілона Гвоздьова і Світлана Тарабарова, розповіла Катерина Осадча. Альоша розповіла, що очікувала появи на світ малятка на два тижні пізніше.

Також Знай писав, що дружина Тараса Тополі Альоша розповіла про свої потаємні бажання. Як виявилося, вона поділилася бажанням втекти від усього світу і побути наодинці з собою.

Нещодавно Знай передавав, що артистка Alyosha розповіла, як повела під вінець Тараса Тополю, як прийняла рішення про народження дитини і домоглася втілення своїх бажань.