У Києві, як і на решті території України, триває жорсткий карантин і локдаун. Однак це не заважає деяким торговцям продовжувати торгівлю з тротуару. Про це у соцмережі Facebook написали підписники спільноти «Сусіди. Голосієво».

За словами місцевим мешканців, поки магазини із канцелярськими товарами, шкарпетками та одягом зачинені і терплять збитки, прямо на зупинці громадського транспорту жінка торгує м’ясом сумнівного походження.

«Локдаун? Карантин? Стихійка? М'ясо на зупинці? Ні, не чули», — підписали фото.

Багатьох коментаторів таке поводження із харчовими продуктами неабияк обурило.

«М'яско - це добре, головне, щоб не носки з канцелярією. Адже саме через них розповсюджується зараза», - іронізують люди.

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

«А платити за комунальні платежі, які людям приходять, в карантини, локдауни? Мабуть, розумні коментатори скинуться та заплатять? Люди виживають. Та продають своє. Не пхайте свого клюва, куди не слід!!!!», «Та ж то вибір людей, де купувати. Якщо неякісне, то отруяться, полікуються і більше не купуватимуть. Або далі купуватимуть, теж їхній вибір», «Так хіба вона книги продає або шкарпетки? Все по закону», «Вас ніхто не змушує купувати. А решта за себе самі подумають, купувати чи ні. І, до речі, смачне сало у неї. Спробуйте, під борщик, часничок - може подобрішаєте», - заступилися за продавчиню інші кияни.

Нагадавши, Степанов назвав обмеження після 24 січня: локдаун не продовжать, знайшли альтернативу

Як повідомляв портал "Знай.uа", нам ще пощастило: в Україні одні з найм'якших карантинних обмежень у світі