Мер Києва Віталій Кличко пояснив, чому треба дозволити дітям вчитися в школах, навіть в локдаун.

Таким чином, повідомляється, що в Києві на даний момент чекають рішення Кабінету Міністрів стосовно відновлення навчання для учнів молодших класів. Про це заявив Віталій Кличко під час чергового брифінгу в п'ятницю, 15 Січня.

Він підкреслив, що це має поліпшити процес навчання учнів молодших класів, а також дозволить батькам працювати. Таке рішення потрібно прийняти в короткий термін, невідкладно.

Він нагадав про те, що школи Києва зараз продовжують дистанційне навчання. При цьому, незважаючи на локдаун, дитячі садки продовжують свою роботу в звичайному режимі.

Жорсткий карантин в Україні вели з півночі суботи січня і діятиме протягом 17 днів - до півночі понеділка, 25 січня 2021 року. Рішення про посилення протиепідемічних заходів прийняв Кабінет міністрів на початку грудня 2020 року.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

У мережі також з'явився слух, що він може бути продовжений, але, влада швидко розвіяла цей міф. Правда це чи ні, зможемо побачити вже через 9 днів.

Раніше повідомляли, під час локдауну українців залишать без одягу, засобів гігієни та інформації: МОЗ звернулося до Кабміну.

Як повідомляв Знай.uа, інфекціоніст Голубковська дала прогноз, як локдаун вплине на поширення covid - 19 в Україні.

Знай.uа писав, працевлаштування в Польщі, Чехії, Німеччині: що зміниться для українських заробітчан у 2021.