У суботу, 16 січня, в Києві на вулиці Щусєва (Шевченківський район) відразу кілька житлових будинків залишилися без опалення через аварію на тепломережі. "Подарунок долі" трапився, коли температура в столиці знизилася до 16 градусів морозу.

Відео, зроблене мешканцями, на своїй сторінці в Facebook публікує "Київ Оперативний". О 9 годині вечора жінка спробувала вийти з квартири і побачила, що все навколо заповнив пар і конденсат, а перший поверх - затоплений окропом.

"Вийти або зайти в під'їзд неможливо", - уточнила вона. Аварійники приїхали через дві години і виявили, що працівники ЖЕКу залишили спускні крани відкритими і, коли опалення відновили, вся вода замість батарей пішла в під'їзд.

"Загалом, потоп тривав близько двох годин. Всі стіни мокрі, в під'їзді і в квартирах. Може, хто знає, як притягнути до відповідальності працівників ЖКГ?",- йдеться в повідомленні.

Раніше стало відомо, що працівники КП "Київтеплоенерго" почнуть виявляти аварійні місця в тепломережах за допомогою дронів. Про це повідомляє прес-служба комунального підприємства.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Нагадаємо, Знай повідомляв, що у центрі Тернополя в асфальті утворився провал, який став причиною для утворення заторів. На вулиці Руській утворилися затори, а співробітники Тернопільводоканалу зайнялися усуненням причини. На вулиці Руській закрили одну зі смуг руху і розрили яму. У водоканалі обіцяли ліквідувати аварію до кінця сьогоднішнього дня.

Також Знай писав, як у Києві ремонтують дороги. Через тиждень знову потрібно лагодити. І тижня не минуло з моменту, як у столиці на перехресті Щербаківського та Естонської закінчилися ремонтні роботи.