Стало відомо про те, як веселиться народ на Київській Троєщині. Маса людей радіють першому великому снігу і почали зимові розваги.

Таким чином, повідомляється, що на сторінці troeshchinainsta у соціальній мережі Instagram з'явився новий пост з фотографією, на якій сила-силенна місцевих жителів і просто городян.

В основному туди прийшли діти. На початку Троєщини є зовсім невеликий схил, який засипало снігом, і вони спускаються з нього на санках та інших пристосуваннях.

Виглядає все це дуже атмосферно, але, не під час локдауну і епідемії коронавірусної інфекції. Велике скупчення людей може привести до того, що хтось заразиться.

Коментарі під постом, фото: скріншот

Популярні новини зараз

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Показати ще

У коментарях користувачі розділилися на дві сторони. Одні пишуть, що під час карантину таке скупчення людей може призвести до поганих наслідків, а інші ж навпаки раді бачити це «напівживе» місце таким.

Нагадаємо, що у Києві екс-начальник "Київтранспарксервіс" попався на грішку чиновників Януковича.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві на вході в будівлю Будинку культури, розташованого на вулиці Валерія Лобановського, вивісили прапор невизнаної терористичної республіки «ДНР».

Також Знай.uа писав, що у Києві, на Троєщині, діти і підлітки закидають петардами підвали житлових будинків.

Місцеві жителі стурбовані цим фактом, оскільки в підвалах взимку ховаються коти і собаки, які можуть постраждати від вибухів. Про це повідомляють в співтоваристві Тroeshchinainsta.