Київський маршрутник влаштував справжній кошмар пасажирам, запідозривши, що хтось із них не сплатив проїзд. Про це написала киянка Катерина Василенко в соціальній мережі Facebook.

За її словами, все сталося 19 січня. Вона сіла в маршрутку №250, оплатила проїзд і доїхала до передостанньої зупинки. Там водій раптово відмовився відпускати пасажира, заявивши, що хтось із присутніх не сплатив проїзд.

Інших пасажирів, які чесно оплатили послугу, таке ставлення обурило. Однак водій не вгамовувався - він пригрозив повернутися на кінцеву, і почав розвертатися посеред дороги з двостороннім рухом.

"Маршрутка накренилася, в транспорті знаходилися маленькі дітки. У підсумку він відкрив двері, продовжуючи матюкатися, став просто істерично кричати, що таке відбувається кожен день», - розповіла дівчина.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

"Люди бігли, тому що було страшно що цей псих може зробити», - додала вона.

На її думку, це питання повинні вирішити в КМДА, встановивши системи обліку пасажирів, і контролюючи адекватність водіїв перед виходом на зміну.

"Якби водій при оплаті давав талончик, такої ситуації не сталося. Результат повної відсутності контролю перевізників", "Не пробували поліцію на нього викликати? А ще краще - дзвонити на їх гарячу лінію. Відразу вгамувати можна. Люди! Не будьте байдужими, ці виродки, не всі, звичайно, можуть нашкодити, не можна їхати мовчки!",- обурюються кияни.

У коментарях від КМДА повідомили, що дані про інцидент передали в Службу перевезень Департаменту транспортної інфраструктури.

Раніше повідомляли, під Києвом синій шумахер зніс дівчину на тротуарі і вразив нахабством: "Відкуплюся, відмажуть".

Як повідомляв Знай.uа, киянин протаранив машину з патрульними, молоденька поліцейська в лікарні: смертельно п'яний.

Знай.uа писав, у Києві таксист помер за кермом: гарував так, що серце не витримало.