Викладачка Національного педагогічного університету імені Драгоманова Євгенія Більченко неоднозначно висловилася в Facebook з приводу закону, що зобов'язує сферу обслуговування перейти на українську мову.

Для початку, вона назвала мовний закон "непристойним", нагадавши, що в країні "гниють економіка, регіональна і зовнішня політика, культура і освіта, медицина... У квартирах - холодно, в кишенях - порожньо, тарифи - вище даху».

Вона також заявила, що в уряді засідають «вуличні етнорадикали», а ними, у свою чергу, керують «глобалістичні сили».

"Процвітає людиноненависницька ідеологія. Ксенофобія по відношенню до власного населення досягла військового і цивільного апогею. Націоналістична цензура опанувала не тільки медіа, а й наукою. Цивілізаційна пам'ять знищується на всіх рівнях...", - малює вона далі страшні картини "звичайного українського життя".

"Цей закон - лише ланка в ланцюзі, черговий опухлий лімфовузол в тілі онкохворої американської колонії", - впевнена викладач.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

Себе вона вважає "представником російської цивілізації, який володіє українською як другою рідною". Жінка також накинулася з критикою на письменників, які перейшли з російської в український сегменти літератури.

"Вас раком ставлять, панове літератори, не мене, - мені-то що? Саме вас. Я, навпаки, зараз свідомо переходжу в сфері обслуговування на російську... боляче дивитися, як злякано перебудовується під новий маразм мій бідний непереможний народ», - обурилася вона.

"Ця людина викладає в українському вузі?", "Такій людині треба заборонити викладати молодому поколінню. Ворожий ідеолог знищує ментальність українських студентів. Тому я вже подав відповідну скаргу до відповідних інстанцій України", - пишуть у коментарях українці.

"Почому опіум для народу?! Відчуття, що руда бестія ніколи не була в Україні. Вилізь зі своєї рузької черепашки, посміхнися світу і, може, світ заграє зовсім іншими фарбами", - додають коментатори.

Нагадавши, фанатка Путіна, яка зізнавалася в любові до Росії, накинулася на українського офіцера

Як повідомляв портал Знай.uа, скандальна російська співачка Юлія Чичеріна назвала " ДНР " Країною чудес

Також Знай.uа писав, Андрій Пальчевський загримів у базу " Миротворця"