На Херсонщині своєрідно вирішили нагадати водіям про безпеку дорожнього руху. До доброї справи залучили саму Смерть, повідомляють у сюжеті «ТСН.Ранок».

Як зазначається, моторошна інсталяція – ініціатива невідомих доброчинників. Фото із кількома такими фігурами поширюються у соцмережах.

Одна з фігур Смерті тримає в руках косу і нагадує неуважним водіям правила дорожнього руху "Не пропустив пішохода — погана прикмета".

Інша Смерть на узбіччі закликає місцевих шумахерів скинути швидкість.

"Додому — 50 кілометрів на годину, до моргу — 80 кілометрів на годину", — йдеться на плакаті біля неї.

Популярні новини зараз

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Скрін, відео Facebook

У патрульній поліції вже висловилися з приводу подібних інсталяцій – правоохоронцям така ініціатива до душі. Адже лише минулого року в Херсонській області сталося маже тисячу ДТП через перевищення швидкості. В аваріях загинуло близько сотні осіб.

Нагадаємо, що у Києві фура ледь не злетіла з мосту в Дніпро через слизьку дорогу. На щастя, на момент аварії на мосту не було інших автомобілів, тому обійшлося без постраждалих.

Як повідомляв портал Знай.uа, кияни влаштували розсадник ковіда прямо в маршрутці-маски не врятують. У маршрутному таксі №904 можна було спостерігати переповнений салон, недотримання соціальної дистанції і масочного режиму.

Також Знай.uа писав, що у Києві евакуатору дісталося від водія, чий транспортний засіб лон спробував відвезти. Він з ножем накинувся на службову техніку і перерізав стропи підйомника.