У Києві автомобіль, який вивозив побутові відходи з двору житлового будинку на вулиці Лук'янівській, протаранив відразу дев'ять автомобілів. Про це розповіли в співтоваристві dtp.kiev.ua.

За попередньою інформацією, водій сміттєвоза був абсолютно тверезим, але впоратися з керуванням автомобілем не зміг – його просто занесло на слизькій дорозі.

В результаті зіткнення постраждали відразу дев'ять автомобілів. Найсильніший удар припав по Mitsubishi Lancer. Цей автомобіль відновленню вже не підлягає.

"Там не дорога, а каток. Їздив там", "Згодна що сміттєвози занадто спритні з їх габаритами!", "Попандос... шкода власників", "Дуже шкода всіх учасників, і водія сміттєвоза, і власників машин", - шкодують кияни.

"Хто винен? Той, хто не посипав дорогу? Або у кого гума лиса?", "А на стоянку слабо авто поставити?", "Коли сміттєвоз понесло, була каша на дорозі, ніхто нічого не прибирав», «Мішок піску вчасно не вистачило», - додають інші.

Популярні новини зараз

Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку"

Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Показати ще

Пізніше стало відомо, що дорогу за вказаною адресою має чистити КП "Дорожньо-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних доріг і споруд на них Шевченківського району міста Києва".

Нагадаємо, що у Києві фура ледь не злетіла з мосту в Дніпро через слизьку дорогу. На щастя, на момент аварії на мосту не було інших автомобілів, тому обійшлося без постраждалих.

Як повідомляв портал Знай.ua, кияни влаштували розсадник ковіда прямо в маршрутці-маски не врятують. У маршрутному таксі №904 можна було спостерігати переповнений салон, недотримання соціальної дистанції і масочного режиму.

Також Знай.ua писав, що у Києві евакуатору дісталося від водія, чий транспортний засіб лон спробував відвезти. Він з ножем накинувся на службову техніку і перерізав стропи підйомника.