Скандальна викладачка філософії та культурології Національного педагогічного університету імені Михайла Драгоманова Євгенія Більченко поділила українське суспільство на два табори – тих, хто її підтримує, і тих, хто категорично проти такої особи в українському виші. Про це пише ТСН.

Частина студентів стверджує, що як викладач Більченко сильна та дає гарні знання. Вони закликають не судити її за власну думку і припинити цькування.

"Те, що зараз відбувається під кожним постом Євгенії Віталіївни - люди просто бризкають жовчу і кидаються образами. Чи нормально це? Людина висловлює свою особисту думку, а її поливають за це брудом", - запевняють такі захисники.

Однак інша частина студентів та викладачів впевнені, що любительці «русского мира» час вказати на двері.

Одна із студенток повідомила, що викладач зневажає державу, в якій живе, відкрито підтримує сепаратистів та дружить із їхнім ватажком Захаром Прилєпіним. Вона також помічена на російських телеканалах, де поливає Україну брудом.

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Більченко прямо заявляє, що має підтримку керівництва університету, і не боїться заяв, які через неї пишуть обурені студенти.

"Викладач культурологічних дисциплін Більченко Євгенія запам'яталася мені як людина з проукраїнською позицією. Те, що відбувається зараз, мене і моїх однокурсників шокує, таке враження, що вона з'їхала з глузду. Як може викладач українського вишу дозволяти собі пропагувати антиукраїнські цінності?!", - додає один із колишніх студентів вишу, додавши, що «любов до Путіна» прокинулася у викладачки після поїздки до РФ. Він також підозрює, що не минулося без «безмежного поглинання псилоцибінових грибів (її хіпі-атрибутика це явно підкреслює)».

Нагадаємо, викладачка поскаржилася на "цькування" за українську мову: "Відчуваю себе Російською". Незадоволена українською мовою викладачка поскаржилася на цькування.

Як повідомляв портал " Знай.ua", учні повернуться до шкіл ще не скоро: Степанов назвав причину. Максим Степанов пояснив, чому не можна завчасно повернути оффлайн-навчання в школах.

Також " Знай.ua " писав, малозабезпечені сім'ї благають Зеленського про допомогу, втомилися від космічних цін і тарифів: "Нахабно здерти з людей". Володимира Зеленського просять підвищити соціальну допомогу багатодітним сім'ям.