У Києві правоохоронці посилюють заходи безпеки в урядовому кварталі. Про це розповіли у прес-службі Міністерства внутрішніх справ України.

Як зазначається, причиною посилення заходів безпеки стало проведення масових протестних акцій під урядовими будівлями.

Зокрема, під особливу увагу столичної поліції, військовослужбовців Національної гвардії України, кінологів, вибухотехніків та поліції діалогу потрапили мітинги під будівлею Верховної Ради України та Кабінетом Міністрів України.

У звязку із цим можливі певні ускладнення автомобільного руху на дорогах, які прилягають до урядового кварталу. Також водіїв попереджають про особливу небезпеку на дорогах через погіршення погодних умов у столичному регіоні.

Правоохоронці звертаються до організаторів мітингів із проханням дотримуватися норм чинного законодавства та карантинних обмежень, а також запобігти можливим порушенням громадського порядку.

Популярні новини зараз

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Раніше на акцію протесту в Києві з плакатами вийшли близько півсотні людей. «На Майдані Незалежності близько 50 осіб мітингують проти підвищення тарифів на газ. На плакатах гасла "Нехай палають палаци!", "Локдаун-офшорам, ні поборам!». Також люди принесли з собою квитанції за газ і його транспортування, що підтверджують непідйомні для населення суми.

Нагадаємо, понад 100 чернівчан вийшли на акцію протесту під Чернівецьку міську раду. Люди виступають проти обмежень локдауна і підвищення тарифів на газ і електроенергію.

Як повідомляє портал «Знай.uа» Українців змусять ще раз платити за ту ж комуналку: особливо важко буде без ОСББ

Також «Знай.uа " писав, що Тарифи на газ знову жахають українців: скільки доведеться платити за доставку в 2021