Стало відомо про те, що в приміських маршрутках столиці зросла вартість проїзду. Тепер потрібно буде платити відразу на три гривні більше.

Таким чином повідомляється, що в суботу, 6 лютого пасажирам маршрутки «Ірпінь-Київ», а також «Буча-Київ» довелося заплатити на три гривні більше. Все через збільшений тариф на проїзд.

Маршрутка, фото: Facebook

Водії говорять про те, що ціна обумовлена тим, що сильно став менше пасажиропотік, виросла мінімалка, а ціни на бензин різко підскочили. Для того, щоб не йти в мінус, було прийнято рішення підняти вартість проїзду в приміських маршрутках.

Чи очікується таке підвищення для звичайного громадського транспорту по столиці-поки що невідомо, але чутки вже ходять давно.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Маршрутка, фото: Facebook

У повідомленнях йшлося про те, що ціни зростуть не тільки на маршрутки, а й на метрополітен. Але, столична влада, КМДА постійно спростовують ці чутки, кажучи про те, що підвищень найближчим часом не передбачається.

Нагадаємо, на Хмельниччині безстрашний маршрутник схопив злочинця прямо в салоні: куди зібрався?

Під час поїздки жінка в салоні почала кричати, що з її сумки щойно витягли гаманець. У цей час водій побачив у дзеркало, як злодій ховає гаманець і просувається до виходу.

Як повідомляв портал "Знай.ua" , у Тернополі зухвалий маршрутник "зім'яв" пенсіонерку, копи шукають свідків: "Хто бачив?"

Також "Знай.ua" писав, чернівецьких маршрутників змусять вимкнути улюблену музику, пасажири раді: Бах замість блатняка