У Києві в метро повідомили, що в години пік може бути обмежено вільний вхід на станції, щоб не було скупчення людей. Врахуйте це, просять у Київському метрополітені.

«Нагадуємо, що для уникнення скупчень у вестибюлях, у пікові години станції метро можуть обмежуватися на вхід (не закриття). Просимо, по можливості, враховувати при плануванні поїздок», - наголосили у метрополітені.

Крім того, містянам та гостям столиці нагадали про необхідність дотримання маскового режиму в метро через пандемію коронавірусу, а також перепросили за тимчасові незручності в користуванні підземним транспортом.

Зазначимо, що на станції метро «Контрактова» вже тиждень ведуться роботи з заміни турнікетів, через що вхід до вестибюлю станції обмежений. Це стало причиною тисняви та недотримання соціальної дистанції між пасажирами на вході.

Популярні новини зараз

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Нагадаємо, раніше Київських комунальників у купі снігу постебали в мережі: "діджиталізація?" У мережі з'явилася карта, на якій можна подивитися, чи прибирають у вашій місцевості сніг. Clean City працює вже п'ятий рік. З його допомогою можна в режимі онлайн спостерігати за тим, прибирають чи сніг у вашому районі.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Поки вся Україна розгрібає снігові замети Одеса пішла під воду: "не забувайте весла". У ці лютневі дні практично всю територію України накрило снігопадами, а ось в Одесі зовсім інша ситуація, тут на дорогах інша перешкода - вода.

Також «Знай.иа " писав, що Україна перетворилася на крижану пастку, люди не можуть зрушити з місця, таксі подорожчали на 100%. По всій Україні в понеділок, 8 лютого, погіршилася погода. Спостерігаються хуртовини, ожеледь і пориви вітру до 15-20 метрів в секунду.