У Києві дороги замело так, що без сторонньої допомоги водії приречені чекати до весни, аби витягти свої автомобілі з крижаних пасток.

Щоб цього не сталося, столичні мешканці взялися допомагати один одному у складних ситуаціях. Про це повідомили у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

«У Києві набирає шалених обертів новий челендж «допомога застряглому». Суть челенджу полягає у солідарності та допомозі іншим водіям, які застрягли у сніжних, льодових та інших пастках. Поки що не дуже зрозуміло, як все це вплине на технічний стан «волонтерів», але ідея гарна», - повідомили у спільноті.

На відео – поліцейський автомобіль, який намагається витягти з замету застряглого водія.

«Нічого страшного, новий Пріус видадуть, зате відсів який вийшов у поліцаїв, а спецтехніка нехай стоїть в стороні», - вважають деякі кияни.

Популярні новини зараз

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

«Всі переживають за поліцейський автомобіль - «хана варіатору», «коробка вийшла з чату» і тут хоч як крути, допомогли - погані, не допомогли - теж, народ чого ви хочете? Про яку довіру і взаєморозуміння може йти мова? Якщо ви при будь-якому (хорошому або поганому) вчинку поліції кричите «зрада»! Люди будьте людьми і намагайтеся до всього ставитися з позитивом і допомагайте один одному!», - відповідають інші.

«А коли буде челлендж не виїжджати в таку погоду на особистому транспорті?», - цікавляться містяни.

Зазначимо, що днями кияни також перевратили в гірськолижну трасу Андріївський узвіз - там любителі зимових видів спорту спускалися на сноубордах, а оді з них відправився розважатися в діловому костюмі і краватці.

Раніше ми повідомляли, українців попередили про хуртовину та ожеледицю на дорогах, термінове звернення МВС.

Також " Знай.ua " писав, що в Україні різко погіршується погода, заметіль намете майже півметра.