У Києві небайдужі громадяни знову впіймали «за руку» нахабних злодюжок. Про це розповіли у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

«Крадії знову у Києві. Поблизу торговельно-розважального центру «Гулівер» заявник помітив, як із рюкзака дівчини особи (які на фото) здійснили крадіжку. Заявник зателефонував 102 і зробив фото крадіїв», - повідомили у спільноті.

«Оті особи вже давненько мали б сидіти за ґратами, але наше законодавство для них – рай», - зазначає автор посту.

В коментарях кияни додали, що спіймані особи вже не вперше промишляють злочинами на вулицях столиці. Багато хто постраждав від їхніх дій раніше, однак так і не дочекався справедливості.

Фото: «Київ оперативний»

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Фото: «Київ оперативний»

Фото: «Київ оперативний»

«Ті самі рила, які влітку намагалися мені в рюкзак залізти на Європейській площі. Добре, шо я відчула що мене щось ззаду потягнуло, і різко обернулася», «У мене була ситуація, що вони хотіли вибити скло і витягнути пакет «Сільпо» з продуктами. Не врахували, що ззаду двоє сиділи. А який "вибивав", звали Хуіта. Ми довго сміялися», - розповідають люди.

«Це ще добре, що приїхала поліція і затримали їх. У мене пів року назад витягли телефон в маршрутці. Написала заяву, грабіжників продовжує їздити в маршрутці майже кожен день. Зробила фото його, записала відео коли він ліз в сумку до іншої жінки. Показала поліції, ніякої реакції, ніхто його і не збирається затримувати так і їздить в тій самій маршрутці. Куди я тільки не скаржилася, реакції нуль», - діляться власними історіями містяни.

«Зараз карантин, тож потрібно оточуючих файно обробляти антисептиком Терен-4м», «Малишки приїхали. Давненько не бачив, мабуть, гарно наколядували - цукерки їли», - додають інші.

Нагадаємо, що у Львові містяни влаштували самосуд чоловікові, який регулярно обкрадав гостей та мешканців міста.

Як повідомляв портал Знай.uа, молоді люди, які грабували на вокзалі в Києві, намагалися підкупити начальника поліції.

Також Знай.uа писав, що двоє юних братів жорстоко позбавили життя вчительку.