Ціла сім'я диких кабанів з молодняком опала в об'єктив камери киянина в Національному Природному Парку "Голосієво". Про це розповів сам автор відео - начальник відділення парку Віталій Хрунов.

За словами автора, незвичайні кадри йому вдалося зняти в День Закоханих, 14 лютого. Він прогулювався в засніженому лісі в районі селища Конча-Заспа. Хрунов зазначив, що на відео потрапили не всі тварини – кілька поросят вибрали іншу доріжку для прогулянки.

Чоловік додав, що всього тварин було 14 особин – і великих кабанів, і маленьких кабанят. А буває і так, що в стаді збираються і до півсотні тварин різного віку.

"Існує думка, що дикі свині агресивні, але це не так. Зазвичай вони полохливі і тікають від людей», - розповів автор відео.

Однак, додає він, небезпечною для життя людини може стати зустріч з мамою-кабаніхою – вона буде захищати своїх дитинчат від будь-якої небезпеки.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Нагадавши, у Хмельницькому безпритульних малюків загорнуть у 300 ковдр-тепер не замерзнуть

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Закарпатті аномальна зима не дає клишоногим спокою, ніяк не вляжуться: "не засинають вже два роки"

Також, "Знай.uа" писав, по Львову бродить самотній поні: "господар, знайдись!"