Відома українська телеведуча Марічка Падалко поділилася з передплатниками новим знімком на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Там вона позує на тлі зимового лісу.

Таким чином повідомляється, що на знімку телеведуча легко одягнена, вся в чорному. І це не дивно, адже в Україні, зокрема в Києві, різко потепліло, і з'явилося сонечко.

"Прогулянка в сонячному, зимовому лісі🌲 🎄. Толі ми відвикли від сонця, Толі воно таке яскраве сьогодні, але неможливо розкрити очі повністю» - пише Марічка Падалко під своїм постом.

На самому знімку дівчина посміхається, але очі і справді примружені від сонця. Це додало знімку якоїсь атмосферності.

Розпочнеться тиждень у Києві добре. У понеділок, 22 лютого очікується +2 +4 градуси. Опадів не очікується. Буде слизько і мокро, тому уважно вибирайте взуття.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Як кияни, так і жителі інших міст повинні пам'ятати, що спостерігається падіння бурульок і снігу з дахів - варто бути більш обережним.

Нагадаємо, Падалко вказала на важливі деталі в отруєнні школярок таблетками: "сьогодні вже п'ята дитина". Україну накрила хвиля підліткових самогубств. Їх причиною могли стати так звані групи смерті в соціальних мережах і популярні там челленджи.

Як повідомляв "Знай", Марічка Падалко поділилася трепетним моментом з чоловіком: "Почала закочувати очі"

"Знай" писав, Марічка Падалко розповіла про трагедію в День закоханих: "Сьогодні ставлю свічку..."