Стало відомо про те, що в Києві знову помітили Діда-фрілансера, який заробляє обманом на дорогах столиці. Цього разу його помітили в Києві, на Окружній дорозі поруч з жулянським мостом.

Таким чином повідомляється, що пенсіонера вже знає весь Київ. Він постійно ставить машину "Жигулі" на одному місці, і зупиняє зустрічні машини, щоб йому допомогли.

За його словами транспортний засіб зламався, і він просить гроші на ремонт. Іноді версія змінюється, і він каже що закінчився бензин, А грошей відповідно немає.

Коментарі під постом, фото: скіншот

"Дід уже на роботі, а ви?» - сказано в повідомленні на сторінці dtp.kiev.ua у соціальній мережі Facebook. При цьому, своє місце знаходження він постійно змінює. Якщо вранці його бачили на Окружній дорозі, то трохи пізніше він перемістився до повороту на Чайку, що по Житомирській трасі. Розсікає по всьому місту.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Нагадаємо, котли та плити стали" жерти " вдвічі більше газу, українцям не по кишені"Немає грошей на найнеобхідніше!". Українці скаржаться на істотне погіршення якості газу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", батьки просять у Зеленського скасувати ЗНО і заборонити мобільні телефони в школах. Українці просять заборонити учням користуватися мобільними телефонами.

Також "Знай.ua" писав, що українці просять про субсидії для всього населення країни: "У кого дохід, що не перевищує 50 тисяч гривень". Українці просять призначити субсидії всьому населенню країни.