Стало відомо про те, що в центрі Києва на жінку впала брила льоду з даху будинку. Всьому виною необережність.

Таким чином повідомляється, що трагедії можна було б уникнути, якби жінка не полінувалася і обійшла, а не проігнорувала захисно-сигнальну стрічку, яку натягнули на тротуар.

Зараз жінка госпіталізована, а сам момент трагедії був знятий камерою відеоспостереження, і активно поширюється по мережі. Це буде уроком для інших.

Відео інциденту опублікували в співтоваристві dtp.kiev.ua у соціальній мережі Facebook, і його можна дивитися за посиланням.

"Миттєва карма. Київ, вулиця Прорізна. Наочний приклад, як робити не потрібно. Адже не дарма там висить обмежувальна стрічка, чи не так?"- написано під постом.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови

Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Поліція рекомендує людям не ходити під будинками в цей час року, щоб уникнути трагедії. Таке може трапитися з кожним, ніхто не захищений.

В якому зараз стані жінка-невідомо.

Нагадаємо, що негода продовжує лютувати, тисячі українців опинилися в снігових заметах

Як повідомляв портал "Знай.ua" , під Хмельницьким зі снігового полону рятували автобус, повний дітей-вдома чекали стривожені мами

Також "Знай.ua" писав, що в неділю, 14 лютого, в центрі Львова на 20-річну львів'янку Софію Ометюх та її хлопця біля арт-готелю "Модерн", що на пр.Шевченка,28, впали брили льоду.Варто відзначити, що ця НП сталася близько о 15:00, коли пара гуляла по місту.