Завод "Більшовик", корпуси якого заважають будівництву дорожньої розв'язки на київській Шулявці, повернеться у державну власність. Відповідне рішення ухвалив Верховний суд України.

Відповідно до рішення суду, торги, на яких були продані корпуси заводу, визнали недійсними. Державі повернуть нежитлові будівлі, що належали машинобудівному заводу.

Як повідомляється, нерухомість, що належала заводу і якою керувала держава "в особі Фонду державного майна України", пройшла процедуру відчуження крім волі власника, і не за приватизаційною процедурою.

Таким чином, минулорічне рішення Північного апеляційного господарського суду, відповідно до якого було скасовано рішення першої інстанції та визнано результати торгів недійсними, залишається в силі.

Нагадаємо, раніше Майдан обрушився на голови киян:" втомився " слідом за мостами.У Києві на Майдані Незалежності обвалився дах у підземному переході.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.uа» Кличко збрехав щодо старту ремонту мосту Патона, - блогер. Мер Києва Віталій Кличко нереалістичні обіцянки щодо ремонту мосту Патона.

Також «Знай.uа " писав, що Кличко принесе в жертву Шулявці багатостраждальний "Більшовик". У Києві заговорили про примусове знесення цеху заводу "Більшовик", що заважає будівництву майбутньої транспортної розв'язки на Шулявці.