У Білій Церкві, під Києвом, на квартиру місцевого активіста напали хулігани. Про це повідомили в сюжеті місцевого телеканалу KROKUS.TV.

Як зазначається, активіст неодноразово висловлювався проти діяльності місцевої наливайки на вулиці Турчанінова, яка заважає жити мешканцям навколишніх будинків.

Цього разу на помешкання чоловіка скоїли зухвалий напад – у вікна квартири почали жбурляти шматки льоду, палиці та каміння.

В резутьтаті нападу постраждали шибки у вікнах та особисте майно активіста. Про те, що причиною нападу стала саме активістська діяльність чоловіка, свідчить той факт, що нападниками керувала працівниця тієї ж наливайки.

На камерах відеоспостереження видно, що жінка, яка працює в алкомаркеті, показує хуліганам, де саме знаходяться вікна квартири чоловіка.

Популярні новини зараз

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Показати ще

Нагадаємо, що 11-річний хлопчик загинув на морозі: кілька днів не міг відігрітися.

Мати 11-річного Крістіана Пінеди подала позов на суму 100 мільйонів доларів про смерть до окружного суду округу Джефферсон, стверджуючи, що комунальні гіганти "ставлять прибуток вище добробуту людей».

Як повідомляв портал "Знай.uа", директора ліцею під Києвом, де отруїлися двоє дітей, відсторонили від роботи. Про це стало відомо з повідомлення в Facebook мера міста Боярка Київської області Олександра Зарубіна.

Також, "Знай.uа" писав, що дві школярки отруїлися невідомими речовинами: батьків попередили про небезпеку.