Стало відомо про те, що в околицях Києва вже п'ятий день шукають Келлі Джошуа Віталія. Ніхто не знає про те, де ж він може перебувати в даний момент.

Таким чином повідомляється, що співробітники Бучанського районного управління намагаються знайти неповнолітнього хлопця Келлі Джошуа Віталія. Він пішов з дому в середу, третього березня.

Келлі Джошуа Віталій, фото: Національна поліція

Про це розповіли в поліція Київська область.

16-річний хлопець приблизно о четвертій ранку покинув своє житло, яке розташовується на вулиці Калиновій в селі Шевченкове.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Показати ще

Де він знаходиться зараз-невідомо. При цьому, це вже не вперше. Підліток неодноразово розшукувався поліцією, так як збігав з дому.

Фото Національної поліції

На вигляд йому 17 років, зріст близько 175 см, худорлявої статури. Волосся у хлопця русявого кольору, очі карі, а обличчя овальне.

На ньому була курточка зеленого кольору, темні штани і зимові черевики.

При отриманні будь-якої інформації щодо можливого місцезнаходження хлопця правоохоронці просять телефонувати за спецлінією 102.

Нагадаємо, раніше у Тернополі зник чоловік, який проходив службу за контрактом у військовій частині. Ніхто не знає про те, де він зараз може перебувати.

Як повідомляє портал "Знай.uа" На Львівщині розшукують безвісти зниклого чоловіка, який мав повернутися додому, але зв'язок з ним обірвався.

Також "Знай.uа" писав, що на Львівщині в селі Сороки-Львівські поліцейські розшукують зниклого безвісти Кобилюха Миколи Михайловича 1951 року народження.