Відомий український телеведучий і шоумен Юрій Горбунов заінтригував своїх фанатів в Instagram stories своїм несподіваним перевтіленням.

Судячи з опублікованого знімка, Горбунов приміряє на себе образ Тіни Кароль, взявши участь в Lip Sync Battle-популярному конкурсі на саме правдоподібне виконання пісні під фонограму.

На знімку Горбунова досить складно дізнатися-він приміряв не тільки перуку блондинки і нафарбував губи, але і втиснувся в облягаючу білу сукню, щоб бути схожим на популярну українську виконавицю Тіну Кароль.

На жаль, не відомо, як на таке перевтілення відреагували шанувальниці ведучого, а також його дружина, Катя Осадча.

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Показати ще

Сам ведучий ніякої інформації про майбутній конкурс також не поширює.

Раніше ми писали про те, що Катя Осадча показала нестаріючого тата і красуню-маму, Навіть Потап не встояв. Відома українська телеведуча Катя Осадча частенько радує шанувальників в Instagram новими публікаціями.

Нагадавши, Юрій Горбунов і Катя Осадча змусили маленького сина махати лопатою: виховують майбутнього Вірастюка. Відповідне зворушливе фото він опублікував на власній сторінці в Instagram.

Як повідомляв портал Знай.ua, Юрій Горбунов дивно привітав Катю Осадчу:"головне не задушити".

Юрій Горбунов, який зібрав майже мільйонну армію шанувальників в Instagram, поділився світлою фотографією, на якій обіймає свою кохану дружину Катю Осадчу.