Українка Вікторія Стрільчик подарувала надію на щасливе життя смаглявій дівчинці, яку біологічна матір покинула у лікарні. Про цю неймовірну історію розповіли у виданні «Прикарпаття Online».

У жінки вже є троє дітей – синам 36, 31 та 14 років. Мало хто розумів, для чого їй всиновлювати чужу дитину. Однак, будучи разом зі старшим сином волонтером у різних дитячих лікарнях, Вікторія просто не могла пройти повз чужу біду. Родина була морально готова до того, що рано чи пізно вони когось із дітей заберуть до себе.

У Черкасах, звідки жінка родом, в «будинку малюка», вона прив’язалася серцем до близнюків і вирішила їх всиновити. Та поки тривала тяганина з документами, дітей всиновила родина італійців.

Друга спроба була також невдалою – маленького Ваню ромської національності «перехопила» родина з Харкова. Зараз Вікторія і нова мама Вані спілкуються через соцмережі. Третьою спробою було всиновити дитину жебраків, яка опинилася в лікарні, однак несподівано «отямилася» рідна матір.

Зневірившись, жінка вирішила, що всиновлення – це «не її». Та знайомі не вгавали і продовжували присилати їй фото дітей, яким потрібна ласка та опіка.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Показати ще

Одного разу Вікторії розповіли про смагляву двомісячну дівчинку в столичній лікарні, до якої ніхто не навідувався.

«Спочатку я відмовилася, але постійно мимоволі поверталася до цієї дівчинки у своїх думках. Нарешті вирішила поїхати в цю лікарню», - розповідає жінка.

Дівчинка на ім’я Аліна-Ангеліна, як її назвали акушерки, одразу «пішла» до Вікторії. Жінка вирішила, не втрачаючи часу, забрати дитину.

Однак завідуюча відділення одразу запитала, чи її чоловік – афроамериканець? Якщо ні, то навіщо їй темношкіре немовля?

«Я навіть не знала, що відповісти на це, адже питання кольору шкіри в мене ніколи не виникало. Мені полюбилася доня такою, яка вона є», - зізнається жінка. І вже через кілька тижнів маленька Аліна була вдома, з новою родиною.

Нагадаємо, раніше Українка викинула новонароджену дитину в туалет, копи обімліли: "нічого не скажу"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Горе-мати кинула однорічну дочку вмирати в порожньому будинку: повернулася через 10 років і обімліла

Також «Знай.иа " писав, що 12-річна школярка розповіла, хто справжній батько малюка і вразила зізнанням: "надивилися фільмів"